Termeni și condiții

Termenii de serviciu

----

PREZENTARE Acest site este operat de PROGER SERV. De-a lungul site-ului, termenii „noi“, „noi“ și „nostru“ se referă la PROGER SERV. PROGER SERV oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru tine, utilizatorul, condiționată de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politici și avize menționate aici. Prin vizitarea site-ul nostru și / sau de cumpărare ceva de la noi, vă angaja în nostru „Service“ și sunt de acord să fie legat de următorii termeni și condiții ( „Termenii serviciului“, „Termeni“), inclusiv acei termeni și condiții suplimentare și politici referire în acest document și / sau disponibile prin hyperlink. Acești termeni de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianții și / sau colaboratori de conținut. Vă rugăm să citiți acești Termeni de utilizare cu atenție înainte de accesarea sau utilizarea site-ului nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu poate accesa site-ul sau de a folosi orice servicii. Dacă acești Termeni de utilizare sunt considerate o ofertă, de acceptare este limitată în mod expres la aceste Conditii de utilizare. Orice caracteristici noi sau instrumente care sunt adăugate la depozitul de curent trebuie să fie, de asemenea, supuse Termenilor de utilizare. Puteți consulta versiunea cea mai actuală a Termenilor serviciului în orice moment pe această pagină. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Condiții de furnizare a serviciilor prin posta actualizări și / sau modificări la site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru schimbări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul după afișarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări. Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc noi care le oferă cu platforma de e-commerce online, care ne permite să-și vândă produsele și serviciile noastre pentru tine.


SECȚIUNEA 1 - TERMENI MAGAZIN ONLINE

Prin acceptarea acestor Conditii de utilizare, declarați că sunteți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință, sau că sunteți vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și vă ne-au dat consimțământul pentru a permite oricare dintre persoanele aflate în întreținerea dumneavoastră minore pentru a utiliza acest site. Nu aveți dreptul să utilizați produsele noastre pentru orice scop ilegal sau neautorizat și nici nu vă poate, în utilizarea Serviciului, încalcă legile în jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor). Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă. O încălcare sau de încălcare a oricăreia dintre Termenilor vor duce la o încetare imediată a serviciilor tale.


SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a serviciu refuz de oricine, din orice motiv, în orice moment. Înțelegeți că conținutul (nu, inclusiv informații de card de credit), pot fi transferate necriptat și include (a) transmiterea prin rețele diverse; și (b) se modifică pentru a se conforma și de a se adapta la cerințele tehnice de conectare la rețele sau dispozitive. Informații carte de credit este întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele. Sunteți de acord să nu reproduce, duplica, copia, vinde, revinde sau exploata orice parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea expresă scrisă de noi. Titlurile utilizate în prezentul acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în vreun fel acești termeni.


SECȚIUNEA 3 - acuratețea, integritatea și actualitatea informațiilor

Noi nu suntem responsabili în cazul în care informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau curente. Materialul de pe acest site este oferit doar informații generale și nu ar trebui să fie invocate sau utilizate ca singura bază pentru luarea de decizii fără consultarea unor surse primare, mai precise, mai complete sau mai multe în timp util de informații. Orice bazându-se pe materialul de pe acest site se face pe propriul risc. Acest site poate conține anumite informații istorice. Informații istorice, în mod necesar, nu este actuală și este prevăzută doar cu condiția referință. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui site in orice moment, dar nu avem nici o obligatie de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza modificări site-ului nostru.


SECȚIUNEA 4 - MODIFICARI la serviciul si preturi

Prețurile pentru produsele noastre sunt supuse schimbării fără o notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul, în orice moment de a modifica sau intrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținutul acestora), fără notificare, în orice moment. Noi nu va fi răspunzător față de dvs. sau față de orice terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.


SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnare sau un schimb numai în conformitate cu politica de returnare. Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor care apar la magazin. Nu putem garanta că ecranul monitorului computerului de orice culoare va fi corecte. Ne rezervam dreptul, dar nu sunt obligate, pentru a limita vânzările de produse sau servicii noastre pentru orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervam dreptul de a limita cantitățile de orice produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau de stabilire a prețurilor de produs se pot schimba în orice moment, fără preaviz, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs, în orice moment. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă în cazul în care interzisă. Nu garantăm că calitatea oricaror produse, servicii, informații, sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra va satisface așteptările dumneavoastră, sau că orice erori ale Serviciului vor fi corectate.


SECȚIUNEA 6 - PRECIZIA FACTURARE și informațiile de cont

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda puneți cu noi. Putem, în discreția noastră, limita sau anula cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comanda. Aceste restricții pot include comenzile plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit, și / sau ordine care utilizează aceeași facturare și / sau adresa de livrare. În cazul în care vom face o modificare sau de a anula o comandă, vom încerca să vă notifice prin contactarea e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizat în momentul în care ordinul a fost făcută. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice ordinele care, în opinia noastră unică, par să fie plasate de dealeri, distribuitori sau distribuitori. Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte de achiziție și de cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să actualizați cu promptitudine contul dvs. și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numere de card de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și vă vom contacta după cum este necesar. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați politica noastră de Returnare.


SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Vă putem oferi acces la instrumente de terțe părți asupra cărora am nici monitor și nici nu au nici un control, nici de intrare. Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „ca atare“ și „așa cum este disponibil“, fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici o aprobare. Nu vom avea nici o răspundere care rezultă din sau cu privire la utilizarea de instrumente opționale terțe părți. Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc și discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizați cu și aprobarea termenilor pe care instrumente sunt furnizate de furnizorul de terță parte relevant (e). Putem, de asemenea, în viitor, oferă noi servicii și / sau caracteristici prin intermediul site-ului (inclusiv, eliberarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și / sau servicii noi, sunt, de asemenea, obiectul acestor Conditii de utilizare.


SECȚIUNEA 8 - TERȚILOR LINK-URI, un anumit conținut de produse și servicii disponibile prin intermediul

Serviciului nostru poate include materiale de la terțe părți. Link-uri terță parte pe acest site puteți direcționa către site-uri terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea continutului sau corectitudinea si nu garanteaza si nu va avea nici o responsabilitate sau responsabilitate pentru orice materiale sau site-urile terță parte, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți. Noi nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile terță parte. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile terță parte și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a se angaja în orice tranzacție. Reclamații, reclamații, preocupări sau întrebări referitoare la produsele terță parte ar trebui să fie direcționată către o terță parte.


SECȚIUNEA 9 - UTILIZATOR COMENTARII, feedback-ul și alte documente

În cazul în care, la cererea noastră, le trimiteți anumite observații specifice (de înregistrări exemplu concurs) sau fără o solicitare de la noi va trimit idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă, sau în alt mod (în mod colectiv, „comentarii“ ), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, edita, copia, publica, distribui, traduce și de a folosi în alt mod, în orice mediu orice comentarii pe care le transmite la noi. Suntem și nu are nicio obligație (1) pentru a menține orice comentarii în încredere; (2) la o compensație cu plată pentru orice comentarii; sau (3), pentru a răspunde la orice comentarii. Putem, dar nu au nici o obligație de a monitoriza, edita sau eliminați conținut pe care le determina la discretia noastra sunt ilegale, jignitoare, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, pornografice, obscene sau în alt mod inacceptabil sau încalcă proprietatea intelectuală oricărei părți sau a acestor Conditii de utilizare. Sunteți de acord că comentariile dvs. nu va încălca nici un drept al oricărei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marcă înregistrată, de confidențialitate, de personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Sunteți de acord ca comentariile dvs. nu vor conține materiale calomniatoare sau ilegale, abuzive sau obscene sau conțin orice virus de calculator sau de alte tipuri de malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau orice alt site relevant. Nu aveți dreptul să utilizați o adresă de e-mail falsa, pretind a fi alte persoane decât tine, sau altfel noi sau terțe părți inducă în eroare cu privire la originea oricăror observații. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și exactitatea lor. Nu ne asumam nici o responsabilitate și își asumă nici o responsabilitate pentru orice comentarii postate de dvs. sau orice terță parte.


SECȚIUNEA 10 - INFORMATII PERSONALE

Prezentarea dvs. de informații cu caracter personal prin intermediul magazinului este guvernată de politica noastră de confidențialitate. Pentru a vizualiza Politica noastră de confidențialitate.


SECȚIUNEA 11 - ERORI, inexactități și omisiuni

Ocazional pot exista informații cu privire la site-ul nostru sau în serviciul care conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrieri de produse, prețuri, promoții, oferte, taxe de produse de transport maritim, ori de tranzit și disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni, precum și de a modifica sau actualiza informațiile sau anula comenzi în cazul în care orice informație în cadrul Serviciului sau pe orice site relevant este inexactă în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) . Noi nu iau nici o obligatie de a actualiza, modifica sau clarifica informații în cadrul Serviciului sau pe orice site relevant, inclusiv, fără a se limita la, informații legate de preț, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nici o actualizare specificată sau data de reîmprospătare aplicate în cadrul Serviciului sau pe orice site relevant, ar trebui să fie luate pentru a indica faptul că toate informațiile din cadrul Serviciului sau pe orice site relevant a fost modificat sau actualizat.


SECȚIUNEA 12 - INTERZIS UTILIZĂRI

În plus față de alte interdicții așa cum este prezentat în Termenii serviciului, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în scopuri ilicite; (B) să solicite alte persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilicite; (C) să încalce, reglementările provinciale sau de stat, reguli, legi sau ordonanțe internaționale, federale locale; (D) să încalce sau să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (E) pentru a hărțui, abuz, insultă, rău, defăimați, calomnia, discredita, intimida, sau discriminări în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau de invaliditate; (F) să prezinte informații false sau înșelătoare; (G) pentru a încărca sau de viruși de transmisie sau orice alt tip de cod malitios care va fi sau poate fi utilizată în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site relevant, alte site-uri, sau de pe internet; (H) pentru a colecta sau de a urmări informațiile personale ale altora; (I) la spam, phish, Pharm, pretext, spider, crawl, sau racla; (J) pentru orice obscen sau scop imoral; sau (k) să interfereze cu sau eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau orice alt site relevant, alte site-uri, sau de pe internet. Ne rezervam dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau orice alt site relevant pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.


SECȚIUNEA 13 - LIMITAREA GARANȚIILOR; LIMITAREA RASPUNDERII

Noi nu garantam, garanteaza faptul ca utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigure sau fără erori. Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de incredere. Sunteți de acord că din când în când putem elimina serviciul pentru perioade de timp nedeterminate sau de a anula serviciul în orice moment, fără notificare. Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, serviciul este pe riscul dumneavoastră. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate la dvs. prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de către noi) furnizate „ca atare“ și „așa cum este disponibil“ pentru utilizarea, fără nici o reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv toate garanțiile implicite sau condiții de vandabilitate, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu, și non-încălcare. În nici un caz Bianca Grin, directorii, funcționarii, angajații, afiliatii, agentii, contractori, stagiari, furnizori, furnizorii noștri de servicii sau de licență este răspunzător pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice daune directe, indirecte, accidentale , punitive, speciale sau derivate, de orice fel, inclusiv, fără a ne limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economiile pierdute, pierderea de date, costurile de înlocuire, sau orice daune similare, fie pe bază de contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care decurg din utilizarea oricăruia dintre serviciului sau orice produse procurate cu ajutorul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel utilizării de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau prejudiciu de orice fel apărute ca urmare a utilizării serviciului sau orice conținut (sau produs) postat, transmis, sau altfel puse la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă a fost informat de posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră se limitează în măsura maximă permisă de lege.


SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, apărați și Bianca Grin și noastre mamă, filialele, afiliații, partenerii, funcționarii, directorii, agenții, contractori, furnizori de licențe, furnizori de servicii, subcontractori, furnizori, interni și angajați , inofensive de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcută de către orice terță parte din cauza sau care decurg din încălcarea acestor Termeni de utilizare sau documentele pe care le încorporează prin referință, sau din încălcarea vreunei legi sau a drepturilor unei terțe părți.


SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Conditii de utilizare este determinată ca fiind ilegală, nulă sau inaplicabilă, această prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea neaplicabilă va fi considerată a fi retezate din acești termeni de serviciu, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi.


SECȚIUNEA 16 - REZILIEREA

Obligațiile și responsabilitățile părților efectuate înainte de data de terminare va supraviețui rezilierea prezentului acord pentru toate scopurile. Aceste Conditii de utilizare sunt eficiente cu excepția cazului și până la anularea de către dvs. sau de noi. Puteți rezilia aceste Condiții de utilizare în orice moment că ne-ați nu mai doriți să folosiți serviciile noastre sau când nu mai utilizați site-ul nostru. Dacă în opinia noastră unică nu reușesc, sau bănuim că ați eșuat, pentru a se conforma cu orice termen sau prevedere a acestor Conditii de utilizare, putem, de asemenea, poate rezilia prezentul acord în orice moment, fără notificare și va rămâne răspunzător pentru toate sumele în sus din cauza la și inclusiv data rezilierii; și / sau în consecință, poate refuza accesul la serviciile noastre (sau orice parte a acestuia).


SECȚIUNEA 17 - ACORD INTEGRAL

Eșecul de noi de a exercita sau pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni de serviciu nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere. Aceste Conditii de utilizare, precum și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între tine și noi și guvernează utilizarea Serviciilor, înlăturând orice alte acorduri anterioare sau actuale, comunicări și propuneri , orale sau scrise, între noi și voi (incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice versiuni anterioare ale Termenilor de serviciu). Orice ambiguități în interpretarea acestor Conditii de utilizare nu se interpretează împotriva părții de redactare.


SECȚIUNEA 18 - Legea în vigoare

Termenii de serviciu și orice alte acorduri separate prin care vom pune la dispozitie Serviciile vor fi guvernate de și interpretate în conformitate cu legile din România.


SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI termeni de serviciu

Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de Utilizare in orice moment, la această pagină. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, pentru a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Condiții de furnizare a serviciilor prin publicarea unor actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați site-ul nostru periodic pentru schimbări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul nostru sau serviciul după afișarea oricăror modificări ale acestor Condiții de furnizare a serviciilor constituie acceptarea acestor modificări.


SECȚIUNEA 20 - DATE DE CONTACT


Întrebări despre Termenii serviciului ar trebui să fie trimis la noi la biancagrindeanu@yahoo.com. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați site-ul nostru periodic pentru schimbări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul nostru sau serviciul după afișarea oricăror modificări ale acestor Condiții de furnizare a serviciilor constituie acceptarea acestor modificări.